Drinska regata zvanično najbolja manifestacija u Srbiji

Manifestacija Drinska regata, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Turistički cvet“ u kategoriji  „Najbolja manifestacija“ za 2016. godinu. Na velikoj svečanosti u Muzeju istorije Jugoslavije u Beogradu, ova najprestižnija nagrada u turizmu, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije na Svetski dan turizma, uručena je Sportsko-turističkom centru „Bajina Bašta“.

Skup je otvorio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, dok je posle sumiranja rezultata u poslednjih godinu dana nagrade dobitnicima uručila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

img_20160927_125150

“Turistički cvet“ se dodeljuje svake godine manifestaciji za koju stručni žiri oceni da je postigla izuzetne rezultate uzimajući u obzir pre svega kvalitet programa i sadržaj ponude, broj posetilaca i ostvarene marketinške aktivnosti na polju promocije.

img_20160927_121224

Ovo priznanje će doprineti još većoj promociji Drinske regate i to pre svega u inostranstvu a mi ćemo se potruditi da opravdamo ovo veliko priznanje i da svaka sledeća Regata bude još bolja.