24. DRINSKA REGATA: Počinje pretprodaja ulaznica za Most Fest 2017

Danas počinje pretprodaja ulaznica za festival Most Fest koji je centralni muzički deo manifestacije Drinska regata. Broj ulaznica u pretprodaji je ograničen a mogu se kupiti samo u Turističkom informativnom centru u Bajinoj Bašti po ceni od 600 dinara za obe večeri.

MostFest

24. Drinska regata se održava od 19. do 23. jula a Most Fest je tradicionalno petkom i subotom u večernjim satima. Ranije smo najavili da je glavna zvezda ovogodišnje Drinske regate biti Zdravko Čolić koji će u petak, 21. jula, na izletištu pored Drine održati veliki koncert.

Izvor: Wikipedia

Izvor: Wikipedia

U subotu nas očekuje glavni deo manifestacije, veliki spust Drinom od Perućca do Rogačice, a uveče drugi dan festivala Most Fest. Druge večeri će nastupati mladi ali već afirmisani bajinobaštanski bend Rok u ponoć a posle njih poznata rok grupa Neverne Bebe. Finale drugog dana Most Festa je ostavljeno za prekaljene rokere iz grupe Kerber.

Pozivamo sve zainteresovane da na vreme kupe ulaznice u pretprodaji jer je broj istih ograničen a njihova prodaja će trajati najduže do 1. jula. Za više informacija o manifestaciji i prodaji ulaznica možete kontaktirati naš TIC Bajina Bašta na 031/866903