Prsluci za spasavanje u TIC-u za veću bezbednost na Drinskoj regati

Imajući u vidu da je bezbednost najvažniji aspekt kome smo posvećeni pri organizacije Drinske regate pozivamo sve učesnike da se pridržavaju pravila ponašanja na spustu koja se dobijaju prilikom uplate kotizacije za plovila.

Jedan od važnih segmenata bezbednosti je i korišćenje potrebne opreme za bezbednost na vodi. Da bi svima omogućili da se adekvatno pripreme za najveći događaj na vodi u ovom delu Evrope svim građanima Bajine Bašte i našim posetiocima omogućili smo da u našem Turističkom info centru i suvenirnici mogu kupiti prsluke za spasavanje.

Model prsluka koji možete kupiti u TIC Bajina Bašta je tako napravljen da se okreće u bezbedan položaj licem na gore, čak i u besvesno stanju. Ima refleks trake na kragni a izrađen je od poliesterske tkanine lako uočljive boje. Ovi modeli su predviđeni za osnovnu bezbednost na vodi. Cena prsluka za spasavanje je 2990 dinara.

Pozivamo sve učesnike na spustu na 24. Drinskoj regati da se pridržavaju pravila vezanih za bezbednost i da nabave neophodnu opremu kako bi rizik od neželjenih posledica bio minimalan a naša Ustanova će kao i svake godine angažovati neophodan broj spasilaca i stručnih ekipa za bezbednost na vodi.