Ulaznice i kotizacije kupovati isključivo na ovlašćenim mestima

Kao organizatori 24. Drinske regate apelujemo na posetioce da ulaznice za sve događaje u okviru manifestacije kupuju isključivo na ovlašćenim mestima. Imajući u vidu ogromno interesovanje za sve segmente manifestacije a posebno za koncert Zdravka Čolića i spust Drinom želimo da predupredimo sve eventualne neprijatnosti do kojih može doći ukoliko se ulaznice i kotizacije ne kupe na ovlašćenim mestima.

Napominjemo da su ulaznice za koncerte kao i kotizacije za učešće na regati višestruko zaštićene i da će kontrola na ulazima, u saradnji sa policijskim službenicima, biti na najvišem nivou. Cilj nam je da se predupredi bilo kakva nelegalna prodaja ulaznica i da se svi posetioci zaštite od piraterije.

Potrudili smo se da maksimalno izađemo u susret našim posetiocima sa cenama ulaznica a da kvalitet koncerata bude na najvišem nivou. Što se tiče kotizacija za spust Drinom njihova cena je već dugi niz godina 1500 dinara po plovilu. Za taj iznos svi članovi posade dobijaju osiguranje a iz tog prihoda se finansira i obezbeđenje na vodi koje se sastoji od više stotina angažovanih ljudi.

Da bi naša manifestacija nastavila da raste kako u organizacionom smislu tako i kvalitativno neophodno je da se pokriju određeni troškovi i zato apelujemo na sve posetioce manifestacije da ulaznice kupuju isključivo na ovlašćenim mestima.

Ulaznice za Most Fest mogu se kupiti u svim poslovnicama Gigs Tiksa u zemlji i inostranstvu, zatim u Turističkom info centru u Bajinoj Bašti kao i na biletarnicama na ulazu u koncertni prostor. Kotizacije za Drinsku regatu prodavaće se isključivo na startu regate u Perućcu gde će se uz kupljenu kotizaciju, koja je ustvari ulaznica za čamac, dobijati i broj za čamac, kapetanska legitimacija, evidencioni karton za upisivanje članova posade (što je važno zbog osiguranja) i pravilnik plovidbe (izuzetno važno zbog bezbednosti).

Karte za koncert Tropiko benda mogu se kupiti u Turističkom info centru u Bajinoj Bašti kao i na biletarnicama na ulazu. Za humanitarni koncert u četvrtak neće se se prodavati ulaznici već će na ulazima biti postavljene kutije za dobrovoljne priloge.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati Turistički info centar u Bajinoj Bašti na 031/866-903 i info@taradrina.com

Pozivamo vas da zajedno pomognemo da Drinska regata postane još bolja i u potpunosti opravda epitet najbolje turističke manifestacije u Srbiji.