Promocija srebrne regate na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održao od 22. do 25. februara uspešno je predstavljena kompletna ponuda destinacije Tara Drina Bajina Bašta. Na štandu Bajine Bašte od 66 kvadrata u okviru sajamskog prostora Turističke organizacije regija Zapadna Srbija prezentovali su se svi najvažniji subjekti iz turizma naše opštine. Najveći sajam u ovom delu Evrope smo iskoristili i za promociju jubilarne 25. Drinske regate koja će se ove godine održati od 18. do 22. jula.

Dražen Žerić Žera, frontmen grupe Crvena Jabuka, proveo je duže vreme na našem štandu družeći se sa posetiocima a njemu je uručena i prva zvanična majica 25. Drinske regate. Ovaj sajam je iskorišćen da se predstavi deo programa srebrne Drinske regate, prikaže nova video najava manifestacije kao i da se objavi puštanje u prodaju prve kolekcije zvaničnih majica 25. Drinske regate.

Na Sajmu je tokom promocije 25. Drinske regate poseban akcenat stavljen na bezbednost a svim posetiocima štanda su deljeni flajeri sa obaveznim uputstvima za sve učesnike regate koja su ove godine detaljno usaglašena sa predstavnicima Odseka za inspekcijske poslove bezbednosti plovidbe Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Flajer je sa jedne strane sadržao detaljno obavezno uputstvo a sa druge najavu 25. Drinske regate sa sloganom „25 godina na najlepših 25 kilometara“.