O Most Festu

Drinska regata je centralna turističko-rekreativna manifestacija koja bi trebalo da predstavi turističku ponudu ovog kraja. Regata je najposećeniji dogadjaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi. Očekuje se da ovaj hepening na reci Drini, tokom tri dana, različitim sadržajima privuče preko nekoliko desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Poslednjih godina, „rame uz rame“ se održava i „THE MOST FEST“, manifestacija prvobitno nastala kao ad hoc ideja, sa željom za uživanjem i dobrom zabavom. Prva proba koncerta 2007. godine ukljičivala je nastup „Yu Grupe“, „Atomskog Skloništa“ i „Kraljevskog apartmana“. Program koji je trajao par sati, prvi put okupio je 9.000 posetilaca.

U međuvremenu  „THE MOST FEST“ kao sastavni deo programa Regate, prerastao je u višednevni festival koji je u proteklih nekoliko godina okupio najbolje bendove sa prostora bivše Jugoslavije.

Na ušću reke Rače u Drinu u Bajinoj Bašti do sada su nastupali :

Sanja Ilić i Balkanika, JU Grupa, Atomsko Sklonište, Delča i Sklekovi, Najda i Gale,  Van Gog, DadoTopić i grupu TIME, Divlje Jagode, DJ Marko Nastić, Kanda Kodža i Nebojša, grupa 357, Električni orgazam, Partibrejkersi, Jura Stublić i grupa Film, Vlada Džet i grupa Tunel, Karavan Radija 202, grupa Spunk, Riblja Čorba, Neverne Bebe,  Dejan Petrović Big Bend, Kerber, Zabranjeno pušenje, Beogradski sindikat….

Twitter
Facebook

Drinska regata Bajina Basta deli objavu korisnika Turistički Info Centar Bajina Bašta. ... See MoreSee Less

Regrann from @marijola - 🌍 #serbia #serbiaphoto #srbija #instaserbia #serbianature #mojazemlja ...

Pogledaj na Facebook-u
Kontakt info
USTANOVA SPORTSKO TURISTIČKI CENTAR "BAJINA BAŠTA"
Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina-Bašta, Srbija
tel.+381 (0)31 866 903
elektronska pošta: turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Newsletter