O Most Festu

Drinska regata je centralna turističko-rekreativna manifestacija koja bi trebalo da predstavi turističku ponudu ovog kraja. Regata je najposećeniji dogadjaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi. Očekuje se da ovaj hepening na reci Drini, tokom tri dana, različitim sadržajima privuče preko nekoliko desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Poslednjih godina, „rame uz rame“ se održava i „THE MOST FEST“, manifestacija prvobitno nastala kao ad hoc ideja, sa željom za uživanjem i dobrom zabavom. Prva proba koncerta 2007. godine ukljičivala je nastup „Yu Grupe“, „Atomskog Skloništa“ i „Kraljevskog apartmana“. Program koji je trajao par sati, prvi put okupio je 9.000 posetilaca.

U međuvremenu  „THE MOST FEST“ kao sastavni deo programa Regate, prerastao je u višednevni festival koji je u proteklih nekoliko godina okupio najbolje bendove sa prostora bivše Jugoslavije.

Na ušću reke Rače u Drinu u Bajinoj Bašti do sada su nastupali :

Sanja Ilić i Balkanika, JU Grupa, Atomsko Sklonište, Delča i Sklekovi, Najda i Gale,  Van Gog, DadoTopić i grupu TIME, Divlje Jagode, DJ Marko Nastić, Kanda Kodža i Nebojša, grupa 357, Električni orgazam, Partibrejkersi, Jura Stublić i grupa Film, Vlada Džet i grupa Tunel, Karavan Radija 202, grupa Spunk, Riblja Čorba, Neverne Bebe,  Dejan Petrović Big Bend, Kerber, Zabranjeno pušenje, Beogradski sindikat….

Twitter
Facebook

Drinska regata Bajina Basta deli objavu korisnika Husqvarna — u mestu Tara Drina Bajina Bašta. ... See MoreSee Less

#tbt je skraćenica od #throwbackThursday ! Pratimo trendove na socijalnim mrežama i podsećamo se ...

Pogledaj na Facebook-u
Kontakt info
USTANOVA SPORTSKO TURISTIČKI CENTAR "BAJINA BAŠTA"
Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina-Bašta, Srbija
tel.+381 (0)31 866 903
elektronska pošta: turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Newsletter