Kamp

U okviru ovogodišnje 23. Drinske regate biće organizovan kamp za sve posetioce koji preferiraju ovakav vid smeštaja. Lokacija kampa je u neposrednoj blizini koncertnog prostora gde se održava Most Fest, na samom ulazu u izletište Rača.  Prostor će biti ograđen, obezbeđene cisterne sa vodom, dok se tuševi nalaze na samom izletištu, 100 m od samog kampa. Prednost ovog prostora je što se nalazi u kompleksu izletišta i reke Drine gde se odvija najveći broj dešavanja na 23. Drinskoj regati, neposredna blizina policije i obezbeđeni priključci za struju i osvetljenje.

camping-equipment-checklist

Kamp će biti ograđen i imaće obezbeđenje kao i recepciju na ulazu. Svi učesnici će dobiti narukvicu na osnovu koje će se kretati prostorom kampa. Kamp će imati kućni red kojeg je obavezno da se pridržavaju svi učesnici. Cena mesta u kampu je 500 dinara po osobi po danu u šta je uključeno korišćenje kompletne infrastrukture kampa. Šatore obezbeđuju sami učesnici. Cena auto kampa je takođe 500 dinara po vozilu po danu.

Za sve dodatne informacije o kampu možete kontaktirati naše saradnike iz Srbije za mlade na 061/1627226, i putem mejla srbijazamlade@gmail.com.

Kontakt info
USTANOVA SPORTSKO TURISTIČKI CENTAR "BAJINA BAŠTA"
Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina-Bašta, Srbija
tel.+381 (0)31 866 903
elektronska pošta: turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Newsletter