Drinska regata u konkurenciji za „Najbolje iz Srbije“

Manifestacija Drinska regata® ove godine se nalazi u kategoriji „Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije“ u akciji izbora „Najbolje iz Srbije“ . Ovaj izbor organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i dnevni list „Privredni pregled“ . Osnovni cilj akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda i promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu.

10410934_912674072129994_7064849793016042318_n

Drinska regata® je najstarija manifestacija turističko – rekreativnog karaktera na reci Drini koju preko dve decenije u spomen na drevnu tradiciju drinskih splavara organizuju S.T.C.  „Bajina Bašta“ i Opština Bajina Bašta.  Drinska regata® je centralna turističko – rekreativna manifestacija koja ima cilj da predstavi turističku ponudu ovog kraja. Regata je najposećeniji događaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi u regionu.Svake godine ovaj hepening na reci Drini, različitim sadržajima, privuče desetine hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva.

16

Glasanje javnosti traje do 29. aprila a stručni žiri će do kraja maja doneti konačne odluke o pobednicima u svim kategorijama. Pobednici se biraju na osnovu tri grupe kriterijuma – tržišno-finansijskih, percepcije ispitanika i ocene stručnog žirija, koji nose u proseku oko 60, odnosno 30 i 10 poena. Kriterijumi za izbor najboljih brendova, definisani su metodologijom, razvijenom u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Beogradu.

Članovi žirija za izbor nagrade „Najbolje iz Srbije 2014“ su Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Željko Sertić ministar privrede, Drago Delić, direktor Privrednog pregleda, dr Goran Petković i dr Saša Veljković, profesori Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Vera Vida, predsednica UO Centra potrošača Srbije, Stojan Vučinić, predstavnik Jugoinspekta, Miša Lukić, predsednik UO „Leo Burnett“ i dr Slobodan Milosavljević, savetnik predsednika PKS.

10

Ukoliko smatrate da Drinska regata® zaista na najbolji način promoviše Srbiju pozivamo vas da odvojite minut vremena i glasate za nas. Postupak glasanja:
1. Kliknite ovde i otvara vam se stranica sa opisom Drinske regate u akciji „Najbolje iz Srbije“
2.Na stranici kliknite na mesto gde piše „Registracioni formular“ i u delu koji vam se otvori upišite vaš mejl, unesite verifikacioni tekst, čekirajte da se slažete sa pravilima glasanja i prijavite se.
3.Otvorite vašu elektronsku poštu gde vam odmah stiže mejl od „Najbolje iz Srbije“ u kome imate elektronsku adresu na koju je potrebno kliknuti i zatim vam se otvara stranica za glasanje.
4.Kada vam je otvorena stranica „Najbolje iz Srbije“ na levoj strani ekrana pronađite kategoriju „Najbolja manifestacija u funkciji promocije Srbije“ i naravno glasajte za „Drinska regata Bajina Bašta“. Unapred se zahvaljujemo.

Drinska regata - Info Box

Sportsko turistički centar "Bajina Bašta"

Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina Bašta - Srbija

Telefon:
+381 (0)31 866 903

Email:
turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Kako do nas?

Copyright 2018 © Drinska regata. | Sva prava zadržana.