NAJBOLJE IZ SRBIJE 2016: Glasajmo za Drinsku regatu

U toku je glasanje za titulu “Najbolje iz Srbije”, a u konkurenciji je i naša DRINSKA REGATA® u kategoriji „Najbolja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije“.

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine pozivaju potrošače da odaberu uspešne brendove. Glasanje za najbolje moguće na sajtu: www.najboljeizsrbije.rs

najbolje-iz-srbije
Potrošači u Srbiji od prošlog petka i zvanično biraju najbolje brendove i kompanije za tekuću godinu. Glasanje je počelo i trajaće sve do 6. novembra, a za prestižno priznanje Najbolje iz Srbije ove godine takmiči se više od 130 kompanija, koje su nominovale više od 190 brendova u 24 kategorije. Ove godine uvedene su tri nove kategorije među kojima je i „Najbolja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije“. Broj prijavljenih veći je za 20 % nego u prethodnoj akciji, što je jasan signal da je ova manifestacija prepoznata kao odličan vid promocije, kako brendova i kompanija, tako i ukupne srpske privrede. Jedna od nominovanih je i manifestacija DRINSKA REGATA®. Za najznačajniju i najmasovniju  manifestaciju u Zapadnoj Srbiji možete glasati putem linka OVDE.

Kako bi bili u prilici da glasate, potrebno je da se prethodno registrujete na pomenutom sajtu, osim ukoliko ne pristupate sa neke od društvenih mreža kada registracija nije neophodna.

MostFest

Drinska regata je ove godine već nagrađena najvećim priznanjem u turizmu Srbije, „Turističkim cvetom“ Turističke organizacije Srbije za najbolju manifestaciju u 2016. godini. Priznanje u akciji „Najbolje iz Srbije“ povećalo bi marketinšku vidljivost i značaj manifestacije na još jedan viši nivo.

Drinska regata - Info Box

Sportsko turistički centar "Bajina Bašta"

Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina Bašta - Srbija

Telefon:
+381 (0)31 866 903

Email:
turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Kako do nas?

Copyright 2018 © Drinska regata. | Sva prava zadržana.