Zdravko Čolić na 24. Drinskoj regati

Jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić, održaće koncert na ovogodišnjoj 24. Drinskoj regati. Drinska regata se odžava od 19. do 23. jula u Bajinoj Bašti a nastup popularnog Čole je u petak, 21. jula, na izletištu Rača na obali Drine.

Izvor: Wikipedia

Izvor: Wikipedia

Posle brojnih poznatih izvođača Čola je verovatno jedan od najpopularnijih i koji će svakako privući veliki broj posetilaca na našu manifestaciju. Ovo je samo još jedan korak ka učvršćivanju pozicije Drinske regate kao najbolje turističke manifestacije u Srbiji. U narednom periodu ćemo postepeno objavljivati i ostale muzičare koji će nastupati na Most Fest u okviru Drinske regate a pozivamo vas da već sada planirate svoj boravak u Bajinoj Bašti od 19. do 23. jula ove godine.

Drinska regata je tokom prošle godine proglašena za zvanično najbolju turističku manifestaciju u Srbiji i okitila se priznanjima Turistički cvet koje nam je dodelila Turistička organizacija Srbije i nagradom Najbolje iz Srbije 2016 od strane Ministarstva turizma i Prviredne komore Srbije. Nesumnjivo će nastup Zdravka Čolića doprineti da i ovogodišnja manifestacija bude uspešna a publika u Bajinoj Bašti će moći da uživa uz svima poznate hitove poput „Ej, draga draga“, „April u Beogradu“, „Zvao sam je Emili“, „Mađarica“, „Živiš u oblacima mala“, „Produži dalje“…

 

Drinska regata - Info Box

Sportsko turistički centar "Bajina Bašta"

Kneza Milana Obrenovića 34/2
31250 Bajina Bašta - Srbija

Telefon:
+381 (0)31 866 903

Email:
turizam@taradrina.com
info@regata.rs

Kako do nas?

Copyright 2018 © Drinska regata. | Sva prava zadržana.