Туристички инфо центар

Туристички информативни центар налази се у главној улици, Светосавска 24 у Бајиној Башти. ТИЦ Бајина Башта свим посетиоцима овог дела Србије нуди информације о туристичкој понуди на дестинацији Тара, Дрина, Бајина Башта, смештајним капацитетима, манифестацијама, ресторанима, излетима, догађајима као и све друге информације које су битне посетиоцима.

Посебан сегмент у Туристичком инфо центру је сувенирница, где можете пронаћи велики број најразличитијих сувенира и производа са мотивима из Бајине Баште и традиционалним српским мотивима. У инфо центру такође можете пронаћи и пропагандне и информативне материјале, туристичке мапе, брошуре… У нашем инфо центру можете изнајмити и бицикле и на тај начин обићи све знаменитости нашег краја.

Контакт телефон Туристичког инфо центра Бајина Башта доступан је за све информације сваким даном од 9 до 21 час. На број 066 222 120 можете нас контактирати позивима као и порукама и позивима путем вајбер апликације. За све информације као и за наручивање сувенира из наше сувенирнице доступни смо и путем званичне фб странице инфо центра и е-поште info@taradrina.com.

Локација ТИЦ-а

Контактирајте нас

Хвала Вам на поруци. Потрудићемо се да Вам одговоримо у што краћем року.
Дошло је до грешке приликом слања поруке. Молимо Вас покушајте поново.

ПРАТИТЕ ДРИНСКУ РЕГАТУ

#Дринскарегата