Otvaranje Drinske regate

15.07.2024.  —  ПРВИ ДАН / ТРГ

Отварање

У понедељак, 15. јула, Бајина Башта, започеће прославу 30. година Дринске регате. Огроман број изложбених штандова на главном шеталишту понудиће вам богатство сувенира, меда, ракије и домаћих производа. Будите спремни да се сусретнете са уметницима и занатлијама који ће вам приказати најбоље што Бајина Башта има да понуди. Придружите нам се и започните са нама још једну Дринску регату испуњену добром енергијом и заједништвом. Добро дошли на Дринску регату!

15.07.2024.  —  ПРВИ ДАН / ТРГ

Леонтина и хор Чаролија

Увече, селимо се на градски трг где ће најмлађи уживати у забавном програму креираном специјално за њих. Леонтинин величанствени наступ, удружен с дечјим хором „Чаролија“, разгалиће градски трг на „Дринској регати“. Њихова живописна изведба пружиће посетиоцима незаборавно искуство, а највише нашим најмлађим суграђанима.

Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

16.07.2024.  —  ДРУГИ ДАН / ТРГ

Концерт Ане Бекуте

Ана Бекута, велика звезда наше музичке сцене, наступиће на градском тргу у Бајиној Башти у оквиру манифестације „Дринска регата“. Њен препознатљиви глас и шарм ће задивити све присутне, стварајући незаборавну атмосферу и успомене. Присуствујте овом великом концерту и уживајте у врхунском наступу наше велике звезде народне музике.

17.07.2024.  —  ТРЕЋИ ДАН / БОРИЋИ

MASHUP Фест

У оквиру 30. Дринске регате у Бајиној Башти ће бити одржан и Mashup Фест који се 17. и 18. јула одржава у Борићима. Mashup Фест је фестивал електронске музике где ће наступити нека од највећих имена електронске музике. Било да сте на фестивалу по први пут или сте редован посетилац, Mashup Фест је место где се стварају успомене, склапају пријатељства, а љубав према музици слави у пуном сјају.

Веб сајт фестивала
Инстаграм
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

18.07.2024.  —  ЧЕТВРТИ ДАН / ПЕРУЋАЦ

Такмичење у спремању рибље чорбе

У оквиру Дринске регате одржава се и такмичење у припреми рибље чорбе. Ова традиционална манифестација одвија се поред реке Врело, најкраће реке у Србији, и привлачи велики број посетилаца. Уз звуке музике и дружење уз освежавајућа пића, посетиоци имају прилику да се придруже припремању врхунске рибље чорбе.

У вечерњим сатима у Борићима се наставља MASHUP Фест.

19.07.2024.  —  ПЕТИ ДАН / ПЛАЖА РАЧА

Концерти

Концерти поред реке Дрине у оквиру Дринске регате су један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде поп и фолк музике са ових простора.

Ове године вас очекују наступи Жељка Самарџића и Драгане Мирковић.

Више информација
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Drinska regata Bajina Basta

20.07.2024.  —  ШЕСТИ ДАН / ПЕРУЋАЦ

Дринска регата

Последњи дан Дринске регате резервисан је и за главни део, а то је спуст Дрином. Евидентирање пловила и учесника, као и спуштање пловила одржава се до 10.30, а у 11.00 је почетак спуста. Увече, од 21.00 вас очекује чувени МОСТ ФЕСТ на плажи Рача.

Више информација

20.07.2024.  —  ШЕСТИ ДАН / ПЛАЖА РАЧА

Мост Фест

Мост Фест је као музички фестивал у оквиру Дринске регате израстао у један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде са ових простора, а ове године вас очекују наступи група Дејан Петровић Биг Бенд и ЈУ Група.

Више информација
Koncerti

ПРАТИТЕ ДРИНСКУ РЕГАТУ

#Дринскарегата