Otvaranje Drinske regate

14.07.2021.  —  ПРВИ ДАН

Отварање

Првог дана Дринске регате одржаће се отварање Сајма сувенира, домаће радиности, меда и ракије. Штандови ће бити постављени на шеталишту главне улице у Бајиној Башти.

Више информација

15.07.2021.  —  ДРУГИ ДАН

Такмичење у припремању рибље чорбе

Tрадиционално такмичење у припремању рибље чорбе одржава се у Перућцу, у прелепом амбијенту поред реке Врело и окупља велики број посетилаца који се уз музику и пиће друже и припремају рибљу чорбу.

Више информација
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

16.07.2021.  —  ТРЕЋИ ДАН

Концерти

Концерти поред реке Дрине у оквиру Дринске регате су један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде поп и фолк музике са ових простора.

Више информација

17.07.2021.  —  ЧЕТВРТИ ДАН

Дринска регата

Последњи дан Дринске регате резервисан је и за главни део, а то је спуст Дрином. Евидентирање пловила и учесника, као и спуштање пловила одржава се до 10.30, а у 11.00 је почетак спуста. Увече, од 21.00 вас очекује чувени МОСТ ФЕСТ на плажи Рача.

Више информација
Drinska regata Bajina Basta
Koncerti

17.07.2021.  —  ЧЕТВРТИ ДАН

Мост Фест

Мост Фест је као музички фестивал у оквиру Дринске регате израстао у један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде са ових простора.

Више информација

ПРАТИТЕ ДРИНСКУ РЕГАТУ

#Дринскарегата