Поштовани,

Обавештавамо вас да је одлагање концерата група “Ван Гог“ и “Неверне бебе“, заказаних за дан 22.07.2023. на излетишту Рача у Бајиној Башти током одржавања манифестације Дринска регата, извршено сходно допису изршиоца посла – “Агенције за организацију уметничких догађаја STAGE SISTEM PRODUCTION “ од дана 22.07.2023. године, којим извршилац посла, по препоруци Републичког хидрометеоролошког завода, као и Сектора за ванредне ситуације, упозорен је да сва окупљања на отвореном простору, због најављених временскох непогода и евентуалне опасности за посетиоце, треба да буду отказана.

Сходно наведеном, а у вези са купљеним пакетима улазница у претпродаји за све концерте заказане у време Дринске регате обавештавамо купце истих да се примењују услови одржавања концерата, издати од стране организатора, са којима су упознати сви купци карата писменим обавештењем на полеђини сваке улазнице, којима је одређено да уколико из непредвиђених разлога дође до промене термина или места одржавања концерта, купци немају право на поврат новца.

Концерти нису отказани већ само одложени док продаје карата за овај појединачни концерт није ни било већ се само продавао пакет улазница по субвенционисаним ценама у претпродаји за концерте за 21. и 22. јул.

Групе „Ван Гог“ и „Неверне Бебе“ наступиће на Мост Фест-у у уторак 25.07 на излетишту Рача како је и најављено приликом одлагања концерата.

Позивамо вас да дођете у што већем броју и један обичан уторак претворите у вече за памћење.

Још једном се извињавамо због одлагања на које ми нисмо могли да утичемо.

Поделите ову вест на друштвеним мрежама!

ПРАТИТЕ ДРИНСКУ РЕГАТУ

#Дринскарегата