Drinska regata 2024

Program Drinske Regate

Drinska regata je najstarija i najmasovnija manifestacija na reci Drini koja se više od 30 godina organizuje u Bajinoj Bašti. I ove godine vas čekamo na jubilarnoj 30. Drinskoj regati. Provedite se u nezaboravnom spustu, prisustvujte sjanim koncertima pored reke Drine, probajte tradicionalnu hranu i uživajte u drugim raznovrsnim sadržajima. Sve to na Drini i pored Drine. Pripremili smo sjajan program za sve uzraste (od 7 do 107).

0

regata po redu

0

učesnika regate

0

dana zabave

0

koncerta

01  —  Veliki spust Drinom

Drinska
regata

Najveći karneval na vodi se ove godine održava po 29. put. Drinska regata prestavlja jednu od najvećih turističkih manifestacija u Srbiji i najveću „žurku“ na vodi u Evropi.

Više informacija
Drinska regata Bajina Basta
Kucica na Drini Drinska regata

Kućica na Drini

Drinska regata je najveća manifestacija na vodi kojoj sam prisustvovao. Jednostavno, događaj koji morate iskusiti barem jednom u životu.

Vlado Georgiev

muzičar, producent, kantautor

·Sjajni koncerti·

Most Fest Drinska regata
Dzenan Loncarevic Drinska regata

02  —  Spektakularni koncerti pored Drine

Most Fest

Tradicionalni muzički program, koji prati Drinsku regatu, će ove godine obeležiti Peđa Jovanović, Saša Matić, Neverne Bebe, Van Gog i mnogi drugi…

Više informacija

Pravo je zadovoljstvo biti deo jednog ovako popularnog pop-rok festivala u Srbiji. Drago mi je da iz godine u godinu okuplja sve veći broj ljudi i nadam se da ću opet imati priliku da nastupim na Most Fest-u.

Marija Šerifović

POPULARNA POP PEVAČICA

Sponzori

PRATITE DRINSKU REGATU

#Drinskaregata