Otvaranje Drinske regate

20.07.2022.  —  PRVI DAN

Otvaranje

Prvog dana Drinske regate održaće se otvaranje Sajma suvenira, domaće radinosti, meda i rakije. Štandovi će biti postavljeni na šetalištu glavne ulice u Bajinoj Bašti.

Više informacija

21.07.2022.  —  DRUGI DAN

Takmičenje u pripremanju riblje čorbe

Tradicionalno takmičenje u pripremanju riblje čorbe održava se u Perućcu, u prelepom ambijentu pored reke Vrelo i okuplja veliki broj posetilaca koji se uz muziku i piće druže i pripremaju riblju čorbu.

Više informacija
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

22.07.2022.  —  TREĆI DAN

Koncerti

Koncerti pored reke Drine u okviru Drinske regate su jedan od najvažnijih segmenata manifestacije. Na izletištu Rača pored Drine nastupaju najpoznatije muzičke zvezde pop i folk muzike sa ovih prostora.

Više informacija

23.07.2022.  —  ČETVRTI DAN

Drinska regata

Poslednji dan Drinske regate rezervisan je i za glavni deo, a to je spust Drinom. Evidentiranje plovila i učesnika, kao i spuštanje plovila održava se do 10.30, a u 11.00 je početak spusta. Uveče, od 21.00 vas očekuje čuveni MOST FEST na plaži Rača.

Više informacija
Drinska regata Bajina Basta
Koncerti

23.07.2022.  —  ČETVRTI DAN

Most Fest

Most Fest je kao muzički festival u okviru Drinske regate izrastao u jedan od najvažnijih segmenata manifestacije. Na izletištu Rača pored Drine nastupaju najpoznatije muzičke zvezde sa ovih prostora.

Više informacija

PRATITE DRINSKU REGATU

#Drinskaregata