Otvaranje Drinske regate

15.07.2024.  —  PRVI DAN / TRG

Otvaranje

U ponedeljak, 15. jula, Bajina Bašta, započeće proslavu 30. godina Drinske regate. Ogroman broj izložbenih štandova na glavnom šetalištu ponudiće vam bogatstvo suvenira, meda, rakije i domaćih proizvoda. Budite spremni da se susretnete sa umetnicima i zanatlijama koji će vam prikazati najbolje što Bajina Bašta ima da ponudi. Pridružite nam se i započnite sa nama još jednu Drinsku regatu ispunjenu dobrom energijom i zajedništvom. Dobro došli na Drinsku regatu!

15.07.2024.  —  PRVI DAN / TRG

Leontina i hor Čarolija

Uveče, selimo se na gradski trg gde će najmlađi uživati u zabavnom programu kreiranom specijalno za njih. Leontinin veličanstveni nastup, udružen s dečjim horom „Čarolija“, razgaliće gradski trg na „Drinskoj regati“. Njihova živopisna izvedba pružiće posetiocima nezaboravno iskustvo, a najviše našim najmlađim sugrađanima.

Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

16.07.2024.  —  DRUGI DAN / TRG

Koncert Ane Bekute

Ana Bekuta, velika zvezda naše muzičke scene, nastupiće na gradskom trgu u Bajinoj Bašti u okviru manifestacije „Drinska regata“. Njen prepoznatljivi glas i šarm će zadiviti sve prisutne, stvarajući nezaboravnu atmosferu i uspomene. Prisustvujte ovom velikom koncertu i uživajte u vrhunskom nastupu naše velike zvezde narodne muzike.

17.07.2024.  —  TREĆI DAN / BORIĆI

MASHUP Fest

U okviru 30. Drinske regate u Bajinoj Bašti će biti održan i Mashup Fest koji se 17. i 18. jula održava u Borićima. Mashup Fest je festival elektronske muzike gde će nastupiti neka od najvećih imena elektronske muzike. Bilo da ste na festivalu po prvi put ili ste redovan posetilac, Mashup Fest je mesto gde se stvaraju uspomene, sklapaju prijateljstva, a ljubav prema muzici slavi u punom sjaju.

Veb sajt festivala
Instagram
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

18.07.2024.  —  ČETVRTI DAN / PERUĆAC

Takmičenje u spremanju riblje čorbe

U okviru Drinske regate održava se i takmičenje u pripremi riblje čorbe. Ova tradicionalna manifestacija odvija se pored reke Vrelo, najkraće reke u Srbiji, i privlači veliki broj posetilaca. Uz zvuke muzike i druženje uz osvežavajuća pića, posetioci imaju priliku da se pridruže pripremanju vrhunske riblje čorbe.

U večernjim satima u Borićima se nastavlja MASHUP Fest.

19.07.2024.  —  PETI DAN / PLAŽA RAČA

Koncerti

Koncerti pored reke Drine u okviru Drinske regate su jedan od najvažnijih segmenata manifestacije. Na izletištu Rača pored Drine nastupaju najpoznatije muzičke zvezde pop i folk muzike sa ovih prostora.

Ove godine vas očekuju nastupi Željka Samardžića i Dragane Mirković.

Više informacija
Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Drinska regata Bajina Basta

20.07.2024.  —  ŠESTI DAN / PERUĆAC

Drinska regata

Poslednji dan Drinske regate rezervisan je i za glavni deo, a to je spust Drinom. Evidentiranje plovila i učesnika, kao i spuštanje plovila održava se do 10.30, a u 11.00 je početak spusta. Uveče, od 21.00 vas očekuje čuveni MOST FEST na plaži Rača.

Više informacija

20.07.2024.  —  ŠESTI DAN / PLAŽA RAČA

Most Fest

Most Fest je kao muzički festival u okviru Drinske regate izrastao u jedan od najvažnijih segmenata manifestacije. Na izletištu Rača pored Drine nastupaju najpoznatije muzičke zvezde sa ovih prostora, a ove godine vas očekuju nastupi grupa Dejan Petrović Big Bend i JU Grupa.

Više informacija
Koncerti

PRATITE DRINSKU REGATU

#Drinskaregata