Otvaranje Drinske regate

19.07.2023.  —  ПРВИ ДАН

Отварање

У среду, 19. јула, Бајина Башта, градић у Подрињу проживеће истинску експлозију културе и забаве. Огроман број изложбених штандова на главном шеталишту понудиће вам богатство сувенира, меда, ракије и домаћих производа. Будите спремни да се сусретнете са уметницима и занатлијама који ће вам приказати најбоље што Бајина Башта има да понуди. Увече, преселићемо се на градски трг где ће најмлађи уживати у забавном програму креираном специјално за њих. Придружите нам се и започните са нама још једну Дринску регату испуњену добром енергијом и заједништвом. Добро дошли на Дринску регату!

20.07.2023.  —  ДРУГИ ДАН

Такмичење у припремању рибље чорбе поред реке Врело у Перућцу

У оквиру Дринске регате, узбудљиво такмичење у припреми рибље чорбе одржава се у Перућцу. Ова традиционална манифестација одвија се поред живописне реке Врело, најкраће реке у Србији, и привлачи велики број посетилаца. Уз звуке музике и дружење уз освежавајућа пића, посетиоци имају прилику да се придруже припремању врхунске рибље чорбе.  Дођите и уживајте у овом незаборавном кулинарском догађају као делу Дринске регате.

Takmicenje u pripremanju riblje corbe pored reke Vrelo
Koncerti

21.07.2023.  —  ТРЕЋИ ДАН

Концерти

Концерти поред реке Дрине у оквиру Дринске регате су један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде поп и фолк музике са ових простора.

Ове године вас очекују наступи Пеђе Јовановића и Саше Матића.

Више информација

22.07.2023.  —  ЧЕТВРТИ ДАН

Дринска регата

Последњи дан Дринске регате резервисан је и за главни део, а то је спуст Дрином. Евидентирање пловила и учесника, као и спуштање пловила одржава се до 10.30, а у 11.00 је почетак спуста. Увече, од 21.00 вас очекује чувени МОСТ ФЕСТ на плажи Рача.

Више информација
Drinska regata Bajina Basta
Koncerti

22.07.2023.  —  ЧЕТВРТИ ДАН

Мост Фест

Мост Фест је као музички фестивал у оквиру Дринске регате израстао у један од најважнијих сегмената манифестације. На излетишту Рача поред Дрине наступају најпознатије музичке звезде са ових простора, а ове године вас очекују наступи група Неверне бебе и Ван Гог.

Више информација

ПРАТИТЕ ДРИНСКУ РЕГАТУ

#Дринскарегата